Latupirtin palvelut 2019

LATUPIRTTI palvelee taas entiseen tapaan hiihtäjien virkistys- ja taukopaikkana. Helmikuusta lähtien päivystys on joka päivä klo 10 – 16.

Pirtillä on tarjolla kahvia, mehua teetä, kaakaota leivonnaisia, voileipiä ja joitakin muita ”makupaloja”.  Tietysti siellä on aina mukavaa ulkoiluhenkistä seuraa. Maksaminen tapahtuu käteisellä rahalla, joten ota aina hiukan rahaa ”evääksi”.

Suksien huolto ja voitelu tapahtuu omatoimisesti, mutta Pirtillä on suksivoiteita ja puhdistusaineita.

Matkat Pirtille: Kalevankankaalta Valtsunlatua pitkin n. 10 km, Rantakylästä hiihtomatka on n. 7,5 km.  Otavan Liukkolasta  matkaa kertyy n. 3 km samoin kuin Vanhamäentien ylityskohdan Salmelantien risteyksen pysäköintialueelta. Erillinen Akkalan lenkki on n. 11 km, jonka voi halutessaan kiertää lisäksi.