Ohjeita

Ohjeita Latupirttiä käyttäville/vuokraaville

Latupirtin käyttöön oikeutettuja ovat Mikkelin Ladun jäsenet vieraineen. Jäsen voi lunastaa pirtin avaimen ja maksaa siitä panttimaksun. Pirttiä vuokrataan myös ulkopuolisille käyttäjille. Ennakkovarauksen tehnyt on etuoikeutettu käyttäjä.
Pirtti on varaajan käytössä viikonloppuna perjantaista klo 15 sunnuntaihin klo 15, ellei muuta ole erikseen sovittu. Vuokraan sisältyy Pirtin käyttöoikeus varatulle ajalle sekä soutuveneen käyttö, normaalit energiakulut, polttopuut, kalusteet, patjat, tyynyt, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, astianpesuaineet, WC- ja talouspaperit. Keittiön varusteiden käytöstä on ohjeita keittiön kaappien ovissa. Käyttäjä tuo omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Matkailuvaunun tai vuokrattavien välineiden ( esim. kylpypalju) käyttö on kielletty ellei etukäteen ole asiasta sovittu. Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa. Lemmikkieläimen tuominen sisätiloihin on myös kielletty.

Käyttäjän velvollisuudet:

Avaimen luovutus/ palautus: avain palautetaan avaimenluovuttajan kanssa sovittuun paikkaan.

Pirtin siivouksesta huolehtii käyttäjä itse. Loppusiivoukseen kuuluu, että astiat laitetaan paikalleen, roskat viedään jätepisteeseen, tyhjät juomapullot ja -tölkit viedään pois, huonekalut laitetaan paikoilleen. Ruokatarvikkeet viedään pois tai ne viedään jätepisteeseen. Matot ja lattiat imuroidaan, pöydät ja tasot pyyhitään kostealla liinalla, vuodevaatteet tuuletetaan ulkona, sauna ja ulkokäymälä lakaistaan. Tuhkat viedään niille varattuihin tuhka-astioihin. Piha-alue ja grillikota jätetään siistiin kuntoon. Käyttäjä on velvollinen maksamaan siivoamisesta aiheutuvat kulut, mikäli sisätiloissa on tupakoitu tai siivousta ei ole suoritettu tai se on tehty puutteellisesti.
Havaitsemistaan puutteista tai vioista on käyttäjän heti ilmoitettava avaintenluovuttajalle tai majaisännälle. Ilmoitathan myös, mikäli huomaat rikkoneesi jotakin ja sovit korvauksista.
Ongelmatilanteissa voit soittaa majaisännälle.

HUOM! Mikäli käyttäjän jälkeen joudutaan tilojen kunnon tai siisteyden takia toimittamaan ylimääräinen siivous, siitä peritään käyttäjältä siivousmaksuna vähintään 100€.

Ajo-ohje: osoite on Latupirtintie 32, 50670 Otava ( ajo Korpikoskentie 33 risteyksen kautta, kaikki navigaattorit eivät opasta perille oikein)
Miellyttäviä hetkiä Latupirtillä!