Outamaja

Vuokrahinnat vuonna 2024

Kiinteistö Oy Kiilopään Outalatu Outamaja 1/6 osuus huoneistosta B5, 72 m², asuinpinta-ala 62 m², 2 mh + tupak. + sauna. Huoneistoon voi majoittua 4-6 henkilöä.

Huoneistoa vuokrataan arvontaperiaatteella ensisijaisesti Mikkelin Latu ry:n jäsenille. Arvonta tapahtuu kaksi kertaa vuodessa, huhtikuussa ja lokakuussa. Majan varaukset arvontaa varten tammi-toukokuun viikkojen osalta on toimitettava majan hoitajalle syyskuun loppuun mennessä ja kesä-joulukuun viikkojen osalta maaliskuun loppuun mennessä.

Vuokrahinnoittelussa kolme aikatariffia:

   • Aikatariffi 1: 350 eur/viikko.
   • Aikatariffi 2: 250 eur/viikko.
   • Aikatariffi 3: 150 eur/viikko.
   • 1.7.2024 alkaen uudet hinnat:  Aikatariffi 1: 380 €/viikko
   •                                                     Aikatariffi 2: 275 €/viikko
   •                                                     Aikatariffi 3: 175 €/viikko

Majaviikko alkaa ja päättyy lauantaisin.

Arvonnan suorittaa majatoimikunta. Majan arvontasäännöt:

   1. Arvontaan voi osallistua vain yhdistyksen ykkösjäsen, oltuaan jäsenenä yhden vuoden ja maksanut jäsenmaksun. Ykkösjäsenen on oltava majaviikolla mukana.
   2. Jokainen viikko on oma arvontansa. Jäsen voi osallistua kolmen eri viikon arvontaan (varsinainen viikko, 1. varaviikko, 2. varaviikko). Voiton osuessa kohdalle jää pois lopuista majaviikkojen arvonnoista.
   3. Karenssivuosi (kaksi arvontakautta) tulee voimaan, jos on käyttänyt aikatariffiviikon 1.
   4. Arvonnan jälkeen vapaiksi jääneet majaviikot ovat kaikkien jäsenten haettavissa.
   5. Jos 2. tai 3. aikatariffin viikko näyttää jäävän käyttämättä, voi Mikkelin Latu ry ottaa viikon omaan käyttöön majatoimikunnan harkinnan mukaan. Viikko voidaan myös vuokrata toiselle latuyhdistykselle.
   6. Majaviikkoa tammi-toukokuun viikoilta hakevan jäsenen nimi arvontaa varten on toimitettava majan hoitajalle syyskuun loppuun mennessä ja kesä-joulukuun viikkoja hakevan maaliskuun loppuun mennessä.
   7. Ennakkomaksu, 30 %, on suoritettava 2 viikon kuluttua arvontatuloksesta. Loppuerä on maksettava 1 kk (1 kuukausi) ennen majoittumista. Varaus puretaan jos ennakkomaksua ei ole suoritettu 2 viikon kuluessa arvonnasta ja viikko annetaan arvonnassa varalle tulleelle henkilölle. Ennakkomaksusta palautetaan puolet jos peruutus tapahtuu ennen varausmaksua. Jos peruutus tapahtuu loppuerän maksamisen jälkeen pidätetään ennakkomaksu kokonaisuudessaan. Varauksen voi perua vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.
   8. Mahdolliset epäselvät sääntöjen tulkinnat ratkaisee majatoimikunta. Arvonnat suorittaa majatoimikunta. Outamajan tiedustelut ja varaushakemukset: Irma Makkonen, sähköposti: irma.makkonen@gmail.com

Kuvia: